بهگزارش میراثآریا بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، برای این مسابقه پنج زبان آلمانی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی و عربی انتخاب شدهاند.
جملاتی که در این مسابقه برگزیده شدهاند معمولاً نقلقولهای بزرگان ادبی، فلسفی و فرهنگی زبانهای مربوط و همچنین ضربالمثلهای آنهاست و این جملات همراه با ترجمههایشان در اختیار هنرمندان قرار میگیرند تا بهعنوان کتیبه بر صنایعدستی ثبت شوند.
ترجمههای فارسی نباید بر روی آثار ثبت شوند و این ترجمهها صرفاً برای اطلاع هنرمندان از پیام جملات فرستاده میشوند.
صنایع خلاق به صنایعی اطلاق میشود که ریشه در خلاقیت فردی، مهارت و استعداد دارند و دارای ظرفیت بسیار خوبی در ایجاد شغل و ثروت هستند. اهمیت این نوع صنایع در اقتصاد کشورها روزبهروز بیشتر میشود و هر کشوری برای توسعه باید توجه ویژهای به آنها داشته باشد، اما متأسفانه با وجود تسهیل مبادله و وجود تکنولوژیهای جدید یک نابرابری عمیق بین کشورها در بهرهبرداری از این صنایع پدید آمده است. یکی از راهکارهای مقابله با این نابرابری تسهیل دستیابی به بازارهای جهانی است.
صنایعدستی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و برای بالفعل شدن ظرفیت آنها در ایجاد شغل و ثروت، ازجمله در صنعت گردشگری، باید امکان عرضه و انتقال آنها را به دیگر کشورها افزایش داد. این عرصه بینالمللی، علاوهبر جنبه اقتصادی، در گسترش فرهنگ و هنر ملی در سطحی جهانی نیز بسیار تأثیرگذارخواهد بود.
علاقهمندان به شرکت در این مسابقه میتوانند برای دریافت جملات انتخابشده فراخوان، با نسانی الکترونیکی singularhandicraft@gmail.com یا نشانی تلگرامی http://tlgrm.me/xaaspardaazi مکاتبه کنند.
هر هنرمند در هر یک از زبانهای مذکور میتواند یک اثر را شرکت دهد و عکس آثار خود را تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۶ به نشانی الکترونیکی یادشده ارسال کنند. درنهایت پس از تأیید آثار، نمایشگاهی از آثار انتخابشده در مسابقه برگزار خواهد شد.
همچنین علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارهتلفن ۶۱۰۶۳۴۷۸۸ تماس بگیرند.
انتهای پیام/